Для повного заповнення всіх 7-ми стаканчиків знадобиться 1 л молока 150 мл натурального йогурту.
Или рассчитать на 1 стаканчик - 140 мл молока и 20 мл йогурта (для приготовления меньшего количества).
Молочная смесь должна созреть в течении 8-ми часов в аппарате. В течении этого времени не передвигайте аппарат. Чем дольше зреет йогурт, тем больше будет выражен его вкус.
Кроме того, йогуртницы с успехом можно использовать для приготовления домашней сметаны, творога и кефира. Преимущество йогуртницы еще и в том, что количество йогурта вы определяете сами. Йогуртница сделает вам йогурт с любым наполнителем и нужной степенью сладости.
Інструкція з приготування кисломолочних продуктів в йогуртниці
1) 1 літр молока прокип'ятити 5 хвилин. Охолодити до кімнатної температури.
2) Закваску у флаконі залити кип'яченою водою кімнатної температури до 2/3 флакона, закрити гумовою кришечкою. Ретельно розбовтати до повного розчинення.
3) Внести розчинену закваску в молоко, ретельно перемішати.
4) Розлити по стаканчиках йогуртниці, стаканчики не закривати кришками, поставити стаканчики в йогуртницю, закрити кришкою і включити. Засікти час.
5) Для сиру і виталакта, через 4 години відключити йогуртницю, не знімаючи кришки. Для інших заквасок цей пункт пропустити.
6) Продовжувати заквашування до досягнення продукту густої консистенції. Після приготування стаканчики закрити кришечками і поставити в холодильник. Зберігати при температурі +2..+6°С не більше 2 днів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Clatronic |
Країна виробник | Китай |
Кількість ємностей | 7 |
Матеріал ємностей | скло |
Стан | Новий |
Тип | Йогуртница |
Тип управління | Механічне |
Колір корпусу | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм ємності | 160 мл |
- Ціна: Ціну уточнюйте